Kategorier

Upside-down-cake

Amerikansk ananaskage

1 æg
85 g sukker
1 tsk reven citronskal
75 g mel
½ tsk bagepulver
½ dl fløde
½ dl smeltet smør (ca. 50 g)

50 g smeltet smør
60 g farin
1 ds ananas i skiver
cocktailbær

Beklæd en rund form (20 cm). Pensl med dullen og drys farinen over i et jævnt lag. Dæk bunden af formen med ananasskiver og placer et cocktailbær midt i hver skive.
Pisk æg og sukker sammen, bland citronskal, mel og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden i dejen. Rør til sidst det smeltede, afkølede dulle i. Hæld forsigtigt dejen over ananasskiverne.
Bag kagen 25-30 min ved 175º.
Vend kagen ud, dryp den med lidt af ananassaften og servér den varm eller kold med flødeskum.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.