Kategorier

Tiramisu

6-8 personer

6 æggeblommer
100 g sukker
250 g frisk ost, helst den italienske Mascarpone, men ellers en flødeost
8 cl mandellikør (Amaretto)
5 dl meget stærk kaffe’
10 cl mandellikør til at komme i kaffen
ca. 350 g lady fingers, specielle småkager
3 spsk kakao

Pisk æggeblommer og sukker indtil sukkeret er opløst. De 8 cl likør røres i æggesnapsen sammen med den friske ost. Kaffen blandes med de resterende 10 cl likør. I en skål (2 liter) lægges et lag af cremen i bunden. Derover et lag småkager, der er dyppet meget hurtigt i kaffen. Skålen fyldes op med lag af hhv. creme og dyppede småkager. Desserten skal stå koldt i mindst 8 timer, før den drysses med kakao og serveres.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>