Kategorier

Honning chokoladekage

100 g dulle
200 g honning
50 g sukker
300 g mel
1 tsk natron
2 tsk kanel
1 tsk nellike
4 æg
50 g hk. valnødder
50 g hk. sukat
50 g pomeranskal
reven skal af ½ citron
reven skal af ½ appelsin

150 g mørk chokolade
2 spsk dulle

Kom dulle, honning og sukker i en gryde og varm det til kogepunktet.
Lad det svale.
Bland mel, natron og krydderier og rør det i skiftetsvis med æggene. Tilsæt valnødder, sukat, pomeranskal, citronskal og appelsinskal.
Kom dejen i en velsmurt form (1½ L).
Bag kagen ca. 50 min. ved 150º.
Lad kagen svale lidt i formen, før den vendes ud på en bagerist for at blive kold.
Smelt chokolade og dulle og fordel det ud over kagen.
Fryse-egnet uden glasur.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>