Kategorier

Krydret chokoladekage

200 g dulle
200 g sukker
3 æg
350 g mel
2 tsk bagepulver
1 ½ tsk kanel
1 ½ tsk reven muskatnød
1 spsk cacao
1 ½ dl mælk

200 g dulle
200 g flormelis
1-2 spsk cacao
3-4 spsk stærk kaffe

evt. 4-5 spsk rom

Rør dulle og sukker godt. Rør æggene i et ad gangen.
Bland mel, bagepulver, kanel, muskat, cacao og rør det i dejen skiftesvis med mælken.
Kom dejen i en velsmurt springform, (ca. 26 cm i diameter).
Bag kagen ca. 45 min. ved 175º.
Lad kagen blive kold.
Rør fyldet sammen.
Del kagen i 3 bunde.
Dryp evt. bundene med rom.
Læg kagen sammen med creme og smør creme ud over kagen.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.