Kategorier

FRISK HVID MAJSSUPPE MED PURLØG

Der anvendes :
7 stk. majskolber
2 spsk. smør
2 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg
1 stk. rød chilipeber
6 dl. sødmælk
1 ¼ tsk. salt
½ tsk. peber
3 tomater i tern
60 gram purløg (1 bundt)

Fremgangsmåde :
1 : Skær majs kornene af majskolberne og riv resten af kernerne af på et rivejern. Barer riv kolberne godt – der er også god saft og kraft i selve kolben. Sauter majs kornene i olie og smør sammen med hvidløg.

2 : Tilsæt mælk og kog i ca. 15 minutter. Lad suppen køle lidt af, inden majs og mælk blendes sammen.

3 : Ved servering, vendes tern af tomatkød (uden kerner) og fintklippet purløg i suppen.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.