Kategorier

KOKOSSUPPE MED JOMFRUHUMMERHALER

Der anvendes : Til 4 personer

1 stilk blegselleri
20 gram skrællet frisk ingefær
2 dåser kokosmælk a` 400 gram
2 ½ dl. hvidvin
1 hønsebouillonterning
½ dl. hakket, frisk koriander
1 fed hakket hvidløg
1 lille porrer
1 lille løg
1 gulerod
100 gram sukkerærter (frosne)
170 gram frosne jomfruhummerhaler
15 flået cherrytomater
1 spsk. friskpresset lime
1 spsk. olie
salt og peber

Fremgangsmåde :
1 : Skær selleri og ingefær i tynde skiver. Bland det med kokosmælk, vin, bouillonterning, koriander, hvidløg, salt, og peber. Kog det under låg i ca. 15 minutter. Si væsken og gem den.

2 : Skær porre, løg og gulerod i skiver. Svits dem i olie. Hæld kokosbouillon ved, og kog i 5 minutter. Kom sukkerærter, hummerhaler og tomater i, og lad det koge op.

3 : Smag til med line, evt. salt og peber. Server evt. med et drys purløg.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.