Kategorier

FYLDT SVINEKAM MED BACON

Der anvendes:
1 kg. svinekam uden spæk
kartofler

Fyld af:
2 spsk. smør
1 lille revet løg
10-12 skiver bacon
klippet persille og timian

Sauce af:
250 gram champignon
50 gram smør
skyen fra kødet, fløde, jævning og kulør
Fremgangsmåde:
1 : Giv kødet et dybt rids på langs, og fordel heri det sammenrørte fyld. Tynde skiver bacon lægges omkring stegen, og den anbringes i et smurt ildfast fad.

2 : Kartoflerne skrubbes grundigt, og deles på langs i halve, som lægges ved siderne af stegen, eller i et smurt fad ved siden af. Kartoflerne pensles med olie og drysses med salt, peber og klippet grønt. (Timian, persille eller dild.) Steges i ca. 45 min. ved 225°.

3 : Til sovsen kan anvendes friske champignoner eller andre svampe, der svitses med smør, tilsættes sky, fløde og kulør. Jævnes og småkoger i få min.

Kilde : Lars Østerby

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.