Kategorier

Sildesalat diable

Salat 4 personer

250 g roastbeef
4 marinerede sildefileter
1 hårdkogt æg
1 løg
1 halv grøn peberfrugt
1 halv rød peberfrugt
1 kvart agurk
100 g champignon

Marinade:
3 spsk estragon eddike
1 spsk chilisauce
3 spsk olivenolie
Hakket persille
Salt – friskkværnet peber

Rens svampene, svits dem på panden og køl dem af. Skær sild og roastbeef i stykker på et par cm. Rens peberfrugterne, fjern frøstolen og skær de halverede pebre i strimler. Skær løget i ringe, agurken i strimler og bland ingredienserne i en skål. Bland marinaden, hæld den over salaten og lad den trække en times tid i køleskabet. Pynt med æggestykker.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.