Kategorier

Blandet bulgur-salat (tabuleh)

Salat, pasta 4 personer

100 g bulgur
1 peberfrugt
4 solmodne tomater
1 agurk
1 lille løg
1 stor håndfuld persille
Et par blade hovedsalat
1 tsk tørret mynte
1 citron ( saften )
4 spsk olivenolie
Salt

Skyl bulguren med koldt vand og lad den dryppe af i et viskestykke. Fjern frøstolen og skær peberfrugten og tomateerne i småstykker. Skræl agurken og skær den i småstykker. Hak løg og persille hver for sig. Læg salat bladene underst i salatskålen. Bland ingredienserne med bulguren og fordel den oven på. Opløs lidt salt med citronsaften ~ tilsæt olien og hæld over salaten. Lad den trække ti minutter.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>