Kategorier

Kold bønnesalat med gul peberfrugt

Pasta, salat 4 personer

150 g kogte bønner
2 stilke blegselleri
1 gul peberfrugt
1 forårløg
Frisk basilikum
Dressing:
4 spsk olivenolie
1 spsk rødvinedikke
Salt – friskkværnet peber

Sæt bønnerne i blød et døgn. Kog dem med tre gange så meget vand som de fylder. Afkøl dem. Skyl bønnerne i koldt vand og dup dem i et viskestykke. Skær selleri-stænglerne i skiver. Gem bladene til pynt. Fjern frøstolen og skær peberfrugterne i tern. Skær forårsløget i skiver. Bland dressingen og lad salaten trække et par timer. Pynt med selleriblade og basilikum.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>