Kategorier

SANDWICH MED LAKSEMOUSSE

Der anvendes : Til 4-5 sandwich

100-150 gram røget laks (gerne rester)
l/2 rød peberfrugt (75-100 gram)
50 gram smør
hvidt friskkværnet peber
8-10 skiver sandwichbrød

Fremgangsmåde :
1 : Hak laksekødet med en kniv. Skær den røde peberfrugt i 2–3 stykker, løg dem i lidt vand, og kog dem 10-15 minutter. Lad frugten dryppe af, skær/træk derefter skindet af, og mos frugtkødet sammen med laksen. Rør smør i blandingen, og smag til med peber.

2 : Dæk halvdelen af brødskiverne med et tykt lag laksemousse, læg de resterende skiver over, og tryk sandwichene sammen. Pak dem ind i folie, og læg dem i køleskabet i et par timer. Skær skorperne af, og del sandwichene diagonalt.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.