Kategorier

FISKEFONDUE

Der anvendes : Til 4 personer
300 gram hvis fisk, fx. Torsk eller sej
250 gram laskefilet
150 gram store rejer
salatblade
citronsaft
1 løg
smør
4 dl. fiskebouillon
2 dl. tør hvidvin

Tilbehør :
Lune flüte
Citronbåde
Kapers
2 mayonnaise dressinger, fx. Karry, tomat chili, dild eller purløg
Grønsager, fx. Cherrytomater, sukkerærter, courgetter mv.

Fremgangsmåde :
1 : Skær al fisken i fine terninger. Anret dem på et fad sammen med salatblade og rejer. Dryp citronsaft over.

2 : Hak løget fint og svits det let i smør, uden at det tager farve. Tilsæt fiskebouillon og hvidvin. Varm det igennem og sæt fonduegryden på bordet over blus.

3 : Tilbered dressingerne, vask og skær grønsagerne i stykker, efter eget ønske.

4 : Sæt fisk og rejer på fonduegafler og kog dem i fiskebouillonen i ca. 3 minutter.

Tip : bouillonen kan efterfølgende anvendes – smag fx. Til med piskefløde – og server som fiskesuppe med baconterninger og lune flüte

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.