Kategorier

Rejesalat med cremefraiche-sauce

Salads 24 personer

Cremefraiche-sauce:
6 finthakkede zitauerløg
6 finthakkede tomater
50 g smør
2 tsk delikatessepaprika
4 tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 dl vand
1 liter cremefraiche 18%
2½ honningmeloner
1 l fintstrimlet icebergsalat
1 groftrevet squash
1 kg rejer

Tilbehør:
Miniflutes

Cremefraiche-sauce: Svits løg og tomater i gyldent smør i en gryde. Tilsæt paprika, salt, peber og vand og lad blandingen koge ved svag varme og uden låg i ca. 10 min. Purér tomatblandingen gennem en sigte og lad den køle af. Vend cremefraiche i og smag saucen til.

Rejesalat: Skræl honningmelonerne og fjern kernerne. Skær dem i tern. Anret salat, squash, honningmelon og rejer i striber på 2 store fade. Pynt med dildkviste. Hæld saucen i skåle og server dem ved siden af salaten.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.