Kategorier

Rejesalat

300 g rejer
125 g maionnaise
50 g yoghurt
150 g skorzonnerrødder
2 spsk rødløg
saften af ½ citron
1 bundt dild
10 stk korianderfrø

Smag maionnaisen og yoghurten til med citronsaft, salt og peber. Skræl skorzonnerrødderne og skær dem i tynde skrå stykker, der kommes i mælk eller vand, tilsæt citron efterhånden som de skæres. Blancher skorzonnerrødderne så de stadig bevarer et sprødt bid. Stød korianderfrø i en morter. Hak dild og røde løg fint. Bland alle ingredienser i maionnaisen sammen med rejer. Smag til med salt og peber.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>