Kategorier

Rejer pilaeus

Hovedret, fisk 4 personer

2 grønne pebre
2 dåse flåede tomater
1 bundt timian
1 bundt persille
2 fed hvidløg
2 dl tomatpuré
1/4 l piskefløde
400 g rejer
250 g fetaost
Salt, peber og olie

De rensede pebre skæres i små stykker og svitses let i olie på panden. De flåede tomater findeles og kommes på panden med lidt af saften. Timian, persille, hvidløg og tomatpuré tilsaettes.

Det hele koges godt igennem, hvorefter det jævnes let med piskefløden. Smages til med salt og peber, men pas på saltet, for der er en del salt i fetaosten.

Skær fetaen i terninger, bland den i et ildfast fad med rejerne. Hæld nu blandingen fra panden over rejer og feta. Det hele sættes i en ovn i en time ved 200° c.

Serveres med flütes.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.