Kategorier

Pasta med rejer

Pasta, fisk, italiensk, forret 4 personer
 
1 rød peber
2 dl fiskebouillon
1 dl hvidvin
2 tsk majsstivelse
1 dl fløde 13%
2 spsk klippet purløg
1 pk (150 g) luksus rejer
Frisk kværnet peber
200 g pasta, f.eks. Tagliatelle

Tilbehør:
Hvedebrød og evt. hakket persille

Peberfrugten renses og skæres i små terninger. Fiskebouillon, vin og peberfrugt snurrer sammen i ca. 5 min. Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i saucen. Purløg og de optøede rejer kommes i. Retten varmes igennem 1-2 min. Smages til med peber. Pastaen koges efter anvisning på emballagen. Rejesaucen hældes over pastaen eller serveres til.

Tilberedningstid: 25 min. Heraf arbejdstid: 25 min.

Energi pr. pers: 2100 kilojoule (500 kcal)

Energifordeling: Protein 17% – 20 g kulhydrat 70% – 86 g fedt 10% – 6 g alkohol 3% – 2 g

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.