Kategorier

Rejebavaroise med tomatcoulis

Rejer – Personer: 4

5½ dl rejebisque (se opskrift)
5 dl piskefløde, pisket til flødeskum
5 æggeblommer
saft og skal fra ½ citron
6 blade udblødt husblas
½ rød peberfrugt i tern
100 g kogte, pillede fjordrejer
bredbladet persille
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie

Rejer og peberfrugter sauteres let i olivenolien. ½ dl rejebisque kommes ved og koges bort. Finthakket persille og hvidløg kommes ved. Krydres og stilles til side. Rejebisquen (5 dl) koges med citronsaft og -skal; piskes sammen med æggeblommerne. Husblasen opblødes i blandingen. Blandingen smages til med rigeligt salt og peber. Stilles koldt til det begynder at tykne let, hvoreter flødeskummet vendes i. Serveres med tomatcoulis (se opskrift).

Kilde: Meyers køkken, 12. maj, Tekst TV, DR TV

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>