Kategorier

Torsk med rejer og karrysauce

4 pers.

700 g torskefilet
smør til stegning
lidt mel
salt
peber
ca. 150 g rejer
lidt grønt

Karrysauce:
1 løg
1 æble
1 spsk karry
1 spsk tomatpuré
salt
peber
smørklat
2 dl vand

Fileterne krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en varm pande i smør. De vendes nogle gange, tages op og lægges på et varmt fad.

Sauce: Løg og æbler skrælles og hakkes med en kniv. Kommes i en sauterepande med en smørklat og simrer et øjeblik. Tilsæt karry, tomatpuré og vand og lad det koge langsomt et par min. Saucen smages til med salt og peber og kommes over fisken. Drysses med rejer og hakket grønt. Serveres med ris.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>