Kategorier

Rejer og kål i karry

Fisk, indonesisk 1 person

375 g kina eller hvidkål
6 skalotte løg
1 fed hvidløg, fint hakket
2 spsk olie
250 g rå pillede rejer
1 tsk gurkemeje pulver
2 tsk salt
3/4 kop tyk kokosmælk
3/4 kop tynd kokosmælk

Hak kålen groft, undlad midterstokken. Skyl i rent vand og ryst det tørt. Opvarm olie i en stor saucepande eller wok, steg skalotte løg og hvidløg til det er klart men ikke har taget farve. Tilføj kål og rejer og sauter i 3 minutter med jævnlig omrøring. Hæld gurkemeje og salt i, derefter den tynde kokosmælk og bring det næsten til kogepunktet, tilføj den tykke kokosmælk, skuv ned for varmen og lad det simre i ca. 4 minutter. Kålen skal være let sprød. Dette er en meget mild karry ret, drys 1-2 teskeer chilli pulver på for en noget stærkere smag. Halverede hårdkogte æg kan tilføjes når retten er næsten færdig.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.