Kategorier

Pumpkin Pie

Dej:
2 ½ dl hvedemel
100 g koldt smør
2 spsk sukker
1 æg
evt. 1 spsk vand

Fyld:
300 g græskar
1 tsk kanel
2 ½ dl mælk
½ tsk muskat
2 æg
½ tsk ingefær
1 dl honning

Bland mel og sukker i en skål. Smuldr fedtstoffet i og tilsæt æg samt evt. lidt vand. Arbejd dejen sammen til en fast masse. Lad den stå kodt et øjeblik. Skær imens græskaren i små stykker og kog dem i ca 15 min. Mos den med en gaffel eller i en blender til en jævn puré. Rul dejen ud og beklæd en pieform med den. Forbag derefter piebunden ved 180 grader på midterste rille i ca 10-15 min. Kom græskarpuréen og alle ingredienserne til fyldet i en skål. Rør rundt, så det hele blandes godt. Tag den forbagte bund ud og hæld fyldet i den. Bages nu i ca 50 min, til fyldet er stivnet. Lad pien afkøle til stuetemperatur, sigt flormelis over og servér.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.