Kategorier

Ananaspie under kokoslåg

Dej:
2 ½ dl hvedemel
1/4 tsk salt
100 g smør
2 spsk vand

Fyld:
1 stor frisk ananas
2 æg
3 spsk hvedemel
2 dl sukker
1 ½ spsk citronsaft

Kokoslåg:
1 æg
3/4 dl sukker
½ tsk vanillesukker
2 spsk mælk
5 dl kokosmel

Bland mel og salt i en skål og findel fedtstoffet ni blandingen. Tilsæt vand og arbejd det hurtigt sammen til en dej. Lad dejen hvile et koldt sted mindst 1 time. Del anansen i både. Skær midterstoken og skrællen af. Skær frugtkød i terninger. Pisk æggene let. Tilsæt sukker, mel og citronsaft og rør ananasen i. Rul dejen ud til en rund plade. Beklæd en pieform, ca 22 cm i diameter med dejen. Lav en høj kant rundt om. Fyld anansblandingen i dejskallen og bag pien ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min. Pisk æg og sukker, bland vanillesukker og mælk i og rør kokosmelet i. Tag pien ud efter 35 min og bred kokosmassen jævnt over fyldet. Bages i yderligere 20-25 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.