Kategorier

Pastasalat med kyllingebryst

Pasta, fjerkræ 4 personer

2 kyllingebryster u/skind og ben
Salt og peber
Olie til stegning
150 g pasta f.eks. Sommerfugle
½ icebergsalat
1/4 rød salat, radicchio
1 bundt radiser
150 g fine ærter

Dressing:
1 spsk sesamolie
1 spsk alm. olie
½ spsk balsamico-vineddike
1 spsk koldt vand
Salt og kværnet peber

Dup kyllingebrysterne og krydr dem med salt og peber. Steg dem 5 minutter på hver side, og lad dem trække 15 minutter indpakket. Kog pastaen ca. 10 minutter, og brus den over koldt vand i en sigte. Snit begge salaterne i meget tynde strimler. Skær radiserne i skiver. Bland pasta, salat, radiser og ærter og anret på et dybt fad. Pisk dressingen godt sammen, og dryp den over. Skær kyllingekødet i tynde, skrå skiver og læg det ovenpå salaten. Det må gerne være lunt.

Kilde: Femina 1995, Sommerekstra

Tilføjelse: Der er tale om dameportioner ! Gang med 1,5 for at blive mæt og/eller server flütes

Henrik Holten

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.