Fjerkræ, ost, hovedret 4 personer
10 g smør
½ spsk olivenolie
4 kyllingebryst uden ben
Salt og peber
4 mellemstore modne tomater
½ spsk oregano
125 g président saint paulin
Tilbehør:
Madbrød
grøn salat
Steg kyllingebrysterne i smør og olie på en pande på begge sider i alt ca. 10 min Krydres med salt og peber. Tomaterne skæres i ikke for tynde skiver. Ristes let i fedtstoffet fra kødet. Tomaterne kommes i et ovnfast fad og krydres med oregano, salt og peber. Kyllingestykkerne anbringes ovenpå tomaterne. Président saint paulin skæres i tynde skiver og anbringes ovenpå kyllingestykkerne. Retten gratineres i en forvarmet ovn i ca. 15 min Ved 180°, osten skal være smeltet og kyllingen gennemstegt.
Tilberedningstid: ½ time heraf arbejdstid: ½ time
Energi pr. pers: 2860 kilojoule (680 kcal)
Energifordeling: protein 23% – 39 g kulhydrat 46% – 78 g fedt 30% – 23 g