Kategorier

Tortillas med kyllingefyld

Mexikansk – Personer: 4

100 g mel
85 g majsmel
1 tsk salt
2 dl vand
1 dl lys øl
olie til bagning

Fyld:
1 løg
2 spsk olie
salt
300 g kylling stegt el. kogt
3 spsk koncentreret tomatpúre
1/4 tsk chilipeber

Bland mel, majsmel (ikke maizena) og slat i en skål. Rør først koldt vand og derefter øl i, til pandekagedejen er glat og klumpfri. Bag 6-8 pandekager i olie på en pande, der er ca. 15 cm i bunddiameter. Skræl og hak løget, svits det i olie. Pil kyllingekødet fra benene, skær det i terninger. Bland kyllingeterningerne og tomatpureen med løget. Varm det hele godt igennem, smag til med chilipeber og salt. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Varm rullerne lige før de skal serveres, enten i lidt olie på panden eller under grill.

Kilde: Ann Halfdan, 13 sep 93

Minder om denne opskrift:

1 comment to Tortillas med kyllingefyld

  • Chokolade-elsker nr. 1

    Uuuuhm.. Jeg eelsker chokolade..

    -Men jeg kan da også godt lide tortillias m. kyllingefyld..

    Der skal bare lidt mere chilipeber, og lidt mere tomatpuré i..

    -Prøv selv:-)