Kategorier

Orientens expresskylling

2 poser gluten Tagliatelle
2 spsk sojasauce
50 g sukker
koriander
3 dl hønsebouillon
2 dl piskefløde
salt og peber
50 g vilde ris
100 g ærter
100 g smør
100 g æble
100 g banan
1 tsk karry
1 fed hvidløg
150 g finthakket løg
½ tsk stødt ingefær
400 g kyllingebryst, udskåret i strimler
olie til stegning

Evt:
1 tsk Maizena
ristede bananer
ristet kokos
mango chutney

Kylling: Kyllingekødet marineres i soja, presset hvidløg, sukker, ingefær og koriander ca. 2 timer. Olie kommes på panden og heri brunes kyllingestykkerne, steges færdige og holdes varme.

Karrysauce: Løg, æble og banan svitses i lidt olie. Karry tilsættes og ristes let. Bouillonen tilsættes sammen med piskefløden. Koges ned til ca. 5 dl og blendes. Kan evt. jævnes med Maizena. Smages til med salt og evt. lidt af soya-marinaden fra kyllingen. Pasta, vilde ris og ærter koges hver for sig, så de er færdige samtidig. Alle 3 dele blandes i en skål og tilsættes smørret. Smages til med salt og peber.

Pastaen koges efter anvisningen på posen og lægges i en ring på et rundt fad. Kyllingekødet vendes i karrysaucen og anrettes midt i pastaringen. Hertil kan serveres ristede bananer, ristet kokos og mango chutney.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>