Kategorier

Pasta med kylling og spinat

Hovedret, Pasta – Personer: 4

25 g Margarine
400 g Frisk spinat
200 g Kogt koldt kyllingekød
1 dl Hvidvin
250 g Pasta
Reven ost
Salt og peber

Skyl spinaten grundigt og hak det. Skær kyllingekødet i små terninger. Smelt margarinen og tilsæt kyllingekødet, lad det svitse et par min. Tilsæt spinaten og varm den med i 1 minut. Hæld hvidvin ved og smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland pastaen med kyllingesovsen. Rven ost serveres til retten.

Kilde: Andre Dewald, 18 Jun 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>