Kategorier

Indisk kylling

Kylling, salat, hovedret 4 personer

2 kyllinger (små)
1 løg
2 hvidløgsfed
75 g smør
½ tsk estragon
½ tsk st. Muskatnød
½ tsk st. Rosmarin
½ tsk timian
½ tsk karry
½ tsk st. Nellike
½ tsk ingefær
15 mandler
Salt

Salat:
Grøn salat
Forårsløg
Porre
Grøn peberfrugt
Avocado
Lucernespirer
Olie/estragoneddike

Halver kyllingerne og læg dem i en smurt, ikke for stor bradepande. Hak løg og hvidløg meget fint og bland det i smørret sammen med krydderierne. Smør blandingen på kyllingestykkerne og sæt bradepanden i en 225° varm ovn i ca 50 min. Dæk evt. med folie.

Striml salaten og skær forårsløget i meget tynde skiver. Hak porre og peberfrugt fint og skær avocado i terninger. Kom lucernespirerne i og hæld dressingen over.

Drys kyllingerne med smuttede, hakkede mandler og server straks sammen med salaten.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>