Kategorier

Pasta Pollo

Retten er en mellemting mellem en gryderet og en suppe.

Arbejdstid: 10 minutter

Kogetid: 12 minutter

75 g pasta
25 g fintsnittet porre
50 g frosen rosenkål
2 dl grønsagsbouillon
1 knivspids esdragon
1 spsk hakket persille
50 g grillet eller kogt kyllingbryst uden ben
1 skive rød peber
1 spsk yoghurt naturel

Læg pasta, porrestrimler og rosenkål i en gryde, hæld bouillon på og drys med esdragon. Lad det koge 8-9 minutter, til pastaen er næsten mør. Bland persille, små stykker kylling og tern af peberfrugt i. Lad det simre yderligere et par minutter til det er helt gennemvarmet.Tag gryden af varmen og rør yoghurt i.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>