Kategorier

Minestrone

Arbejdstid: 15 minutter

Kogetid: 10 minutter

50 g hakket oksetatar
1 tsk olie
50 g fintsnittet skalotteløg
35 g pasta
2 dl grønsagsbouillon
25 g fintsnittet knoldselleri
25 g fintsnittet gulerod
25 g fintsnittet pastinak
25 g fintsnittet bladselleri
25 g fintsnittet squash
1 dåse hakkede flåede tomater
2 knivspids oregano
evt. lidt salt og peber

Ved servering:
1 spsk hakket persille
1 tsk reven Parmesanost

Svits kødet i olie sammen med skalotteløg. Vend pastaen i og tilsæt bouillon. Bland resten af ingredienserne i og lad suppen simre 8-10 minutter under låg – til pastaen er mør. Spæd evt. med lidt vand. Server med persille og Parmesan.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.