Kategorier

Courgettesuppe

Low-cal 4 personer

2 courgetter
3 løg
1 spsk olie
2 spsk hvedemel
1 1/4 l hønsebouillon
1 blomkål
200 g rejer
1 æggeblomme
2 dl yoghurt naturel
2 spsk finthakket dild

Skær courgetter og løg i kvarte skiver. Steg løg i olie i en gryde til de er klare. Drys melet over under omrøring. Tilsæt courgetter og bouillon. Kog 10 min. for svag varme. Del blomkålen i små buketter. Skær stiken i tynde skiver. Tilsæt blomkål til suppen og lad den koge 5 min. Tilsæt rejer. Rør æggeblommen med yoghurt og dild. Pisk lidt af suppen i æggeblandingen før den røres i gryden. Smag til med salt og peber. Varm suppen op uden at koge.

Tilbehør: Brød

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.