Kategorier

Pandekager (fine) Anno 1937

Desserter – Personer: 6

6 æg
200 g hvedemel
15 g melis
1/4 l vand
1 dl fløde
en anelse salt
2 spsk smeltet smør

Tilbehør:
sukker
jordbærsyltetøj

Æggeblommerne og Sukkeret og en Anelse Salt røres godt sammen. Melet sigtes og irøres, derpaa Vandet. Hviderne piskes til haardt skum og røres forsigtigt i, lige før man paabegynder Bagningen paa Panden i Smør. Foldes sammen og overdrysses med lidt Sukker. Hertil Jordbærsyltetøj. Serveres meget varme.

Kilde: Hofjægermesterinde Lily Steensen-Leth og Konsulent C. W. Rasmussen-Iglekjærgaard, “Æg- og Fjerkræretter”. H. Hagerup, 1937.
Stine Hansen, 06 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.