Kategorier

Pandekager

200 g mel
1 tsk sukker
¼ tsk salt
½ tsk kardemomme eller reven citronskal
3 æg
ca. 4 dl mælk
3 spsk øl el. vanddulle

Hæld først væske, derefter øvrige ingredienser i blenderen og blend 1-2 min, eller rør alle ingredienser til en jævning.
Hæld dejen i en kande. Lad dejen hvile 30 min.
Smelt dullen i en kasserolle.
Varm en pande op til den er jævnt varm.
Hæld lidt dulle på. Hæld lidt dej på panden. Begynd ved pandeskaftet og drej på panden, så dejen fordeler sig.
Bag pandekagen ved jævn varme, til den er lysebrun og stiv. Vend den med paletkniv. Bag den færdig.
Læg den sammenfoldet i ildfast fad. Hold dem varme.
Servér med syltetøj, frugtmos eller Appelsinsauce.

Opskriften er indsendt af Brian og Jeanette

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.