Kategorier

Pandekager med frugtfyld og marengskant

3 dl mel
½ tsk salt
1 spsk dukker
6 dl mælk
2-3 æg
15 g smeltet dulle

4 syrlige æbler
sukkerlage af 2 dl sukker og 1 dl vand kogt i 8 min. til alle bobler er væk
100 g frosne brombær

3 æggehvider
1½ dl flormelis

Pisk mel, salt og sukker sammen og tilsæt melet lidt ad gangen, så det ikke klumper. Kom så resten af ingredienserne i og bag pandekager på samme pande som dulle blev smeltet på.
Kom vand og sukker i en gryde og kog sukkerlagen sammen. Kom straks æblestykker uden skræl i, og lad dem småkoge i 3 min. Tilsæt brombærrene og kom dette fyld, evt. uden al væde ved, mellem pandekagerne lagt i stabel.
Pisk æggehviderne meget stive og evt. lidt seje med sukker og kant stablen flot.
Bages ved 200º i ca. 20 min. og spises straks med vanilleis til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>