Kategorier

Marinerede bønner

Tilbehør 4 personer

200 g friske bønner
½ citron
3 forårsløg i tynde skiver
1 bundt frisk basilikum
2 dl olivenolie
saften fra 2 citroner
reven skal af 2 citroner

Bønnerne blancheres sammen med den halve citron i 4 min. og hældes derefter op i en sigte til afkøling. Citronen kasseres. Olivenolie, basilikum, citronsaft og citronskal blendes og smages derefter til med salt og peber. Bønner og forårsløg blandes sammen i en skål, og marinaden hældes over. Bønnerne stilles i køleskabet, hvor de skal trække et par timer.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>