Kategorier

Æble-zucchini salat

12 personer

1½ dl salatolie
4 spsk hvidvinseddike
2 spsk citronsaft
2 tsk sukker
2 tsk basilikum
salt
peber
6 golden Delicious æbler
2–3 zucchini (1 kg)
1 spansk løg
1 stor grøn peberfrugt

Rør olie, eddike, citronsaft, sukker, basilikum samt salt og peber sammen i en salatskål. Skyl æblerne, skær dem i kvarte, fjern kernehuset og skær frugtkødet i tynde skiver, der vendes grundigt i marinaden. Smag på marinaden; den må ikke være for sur. Skyl zucchini og skær dem i tynde skiver. Pil løget og skær det i tynde ringe. Rens peberfrugt og skær den i tynde strimler. Vend alle ingredienser i salatskålen. Dæk salaten til og stil den i køleskabet, til den skal spises – mindst 15 minutter. Bland salaten lige før, den skal serveres.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.