Kategorier

Lun kartoffelsalat med torsk

200g kogt torsk uden skind og ben
800 g kogte kolde kartofler
1 icebergsalat
1 løg
½ dl olivenolie
1½ spsk balsamicoeddike
1 tsk sukker
25 g syltede kappers
2 dl øko creme fraiche 18 %
2 røde peberfrugter
2 spsk eddike
¾ dl vand

Skær kartoflerne i mindre stykker. Riv salaten i stykker, skyl den og lad den dryppe af. Pil og hak løget fint. Kom olie, balsamico og sukker på en pande og kog løgterningerne i 2-3 minutter under omrøring. Tag det af blusset og rør kappers og creme fraiche i sammen med kartoffelstykkerne.. Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i stykker. Damp dem under låg i en pande i vand og eddike i 5-6 minutter. Anret salaten i bunden af en serveringsskål. Vend torskestykkerne forsigtigt i kartoffelsalaten og kom det i midten. Pynt med de varme peberfrugtstykker og hæld lagen over. Server evt. sammen med ristet rugbrød.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.