Kategorier

Lollo salat med røget fisk

Fisk, hovedret, salat 4 personer

1 lille lollo rosso
Salathoved
250 g frisk spinat
1 bundt radiser
1 æble
1 pk karse eller brøndkarse
150 g røget fisk, f.eks. laks

Dressing:
Saften fra ½-1 lime
1 spsk olivenolie
1 tsk honning, f.eks. Akacie

Tilbehør:
Skiver af frisk brød, f.eks. italiensk landbrød

Salaten plukkes i mindre stykker og lægges i en stor skål. Spinaten skylles og plukkes ligeledes. Radiser skæres i skiver. Æblet skæres i tern. Karsen klippes. Fisken skæres i tynde strimler. Alle ingredienserne blandes godt i skålen. Dressingen piskes sammen og hældes over salaten.

Tips: Den nemmeste måde at skylle spinat på, er i 2-3 hold vand, i en balje eller stor skål, ligesom vasketøj.

Tilberedningstid: 15 min. heraf arbejdstid: 15 min

Energi pr. pers: 1080 kilojoule (258 kcal)

Energifordeling: Protein 15% – 10 g kulhydrat 58% – 37 g fedt 27% – 8 g

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.