1 kartoffel
1 gulerod
1 porre
1 grøn peber
½ dl majsolie
1 torskefilet ca 150 g
nogle dråber Tabasco
salt
Kikkoman sojasauce
Skræl kartoffel og gulerod. Skær kartoflen i strimler og guleroden i tynde skiver ved hjælp af en kartoffelskræller. Rens porren, skær den igennem på langs nogle gange og snit den i tynde strimler. Skær peberfrugten i tynde ringe og fjern kernerne, hvis retten ikke skal være meget stærk. Varm olien til middelvarm og kom gulerod, kartoffel, porre og halvdelen af peberfrugten i. Skru op og lad urterne riste ved lidt kraftige blus uden at brune i 4 minutter. Skær torsken i mindre stykker og tilsæt den. Krydr med tabasco og lidt salt. Læg låg på og lad det dampe 3 minutter. Servér retten rygende varm i panden. Giv flute til og sojasaucen blandet med resten af peberfrugttinge.