Kategorier

Let rejesalat

Tilberedningstid: 20 minutter

200 g dybfrosne rejer
250 g champignoner
4 kogt æg
1 salathoved
1 citron
1 spsk hakket esdragon
1 spsk hakket kørvel
1 spsk hakket persille
salt
peber

Lad rejerne tø. Skær de rensede champignoner i tynde skiver. Pres citronsaft over, så de ikke bliver mørke, og saften danner marinade. Del den skyllede, afdryppede salat i en skål. Skær æggene i kvarte og kom dem i sammen med rejer og champignoner. Drys med hakkede urter, salt og peber og stænk lidt olie over. Server med groft brød.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>