Kategorier

Kyllinge salat

8 portioner

3 Færdige grillkyllinger
300 g Hamburgerryg
400 g Mild ost
1 pk Frossen majsblanding
2 Grønne æbler
3 dl Tyndstrimlede porre
8 Bladselleri stilke
1 Wondersalat
4 dl Langkornet ris
400 g Mayonnaise
2 dl Ymer
3 ts Karry
Salt, peber
2 spsk Citronsaft

Kog risene i 6 dl vand tilsat salt i ca. 15 min. Hæld risene ud på et fad til afkøling. Rør mayonnaisen med ymer, salt og peber og smag til med karry og citronsaft. Skræl og riv æblerne og bland dem i mayonnaisen sammen med strimlet porre og de kolde ris. Dette kan gøres dagen i forvejen, når blandingen opbevares tildækket i køleskabet. Fjern skind og ben fra kyllingekødet og skær det i små stykker. Skær ost og hamburgerryg i små terninger eller strimler. Skær bladsellerien i helt tynde skiver. Læg i en skål i rismayonnaiern lagvis med kød, ost, tøet majsblanding og selleri. Læg en kant af fintstrimlet salaspsklade i skålens sider. Server med flutes.

Kilde: Kim Spur jan 95.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>