Kategorier

Pastasalat med Danablu

Salads 4 personer

150 g pasta
1 liter grønsagsbouillon

Marinade:
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 spsk olie
½ dl vand
1 dl friskklippet karse
100 g cheddar i tern
100 g danablu i tern
1 rødløg i tern
½ agurk i halve skiver
3/4 l fintstrimlet icebergsalat

Pynt:
brøndkarse

Tilbehør:
groft brød

Kom pastaen i kogende bouillon og kog den i ca 10 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Marinade: Pisk eddike, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vand i. Tilsæt karsen og smag til. Vend den varme pasta i marinaden. Lad den stå og bliv kold. Læg ostetern, rødløg, agurkskiver og salat lagvis mellemstore den marinerede pasta i en skål. Stil salaten kold.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.