Kategorier

Låda

4 personer

blomkål
broccoli
frosne ærter
skinke, hamburgerryg, pølse eller kylling
50 g smør
3 æg
5 dl mælk eller fløde
salt og peber
reven ost

Kryddersmør:
100 g smør
salt
sennep
friskklippede krydderurter
evt. hvidløg

Blomkål og broccoli koges. Kødet skæres i mindre stykker, det kan udmærket være restekød, og blandes med de kogte grønsager og ærter i et smurt ildfast fad. Hele æg piskes let med mælk eller fløde, salt og peber. Æggemassen hældes over kødet og grønsagerne. Reven ost og smørklatter fordeles øverst. Lådaen bages nederst i ovnen ved 225 grader i 25-35 minutter. Der kan bruges andre grønsager i lådaen end de nævnte, og man kan også helt undlade at bruge kød.

Servering: Lådaen serveres med kryddersmør, der blandes sammen af blødt smør, salt, friskklippede krydderurter, evt. lidt hvidløg og sennep.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>