Kategorier

Karbonader med ost og skinke

4 personer

500 g hakket flæskekød
1 spsk finthakket skalotteløg
150 g skinketerninger
150 g fed mild ost i terninger
mel
salt
peber
æg
rasp
fedtstof
1 citron

Smørskiver:
150 g smør
1-2 tsk sød sennep
4 spsk friskklippet purløg
4 spsk friskhakket persille
citronsaft
hvidløg
salt
hvid peber

Tilbehør:
ristede tomatskiver
letdampet blomkål
nye kartofler
nye gulerødder

Bland kød med løg, skinketerninger og ost. Form til karbonader. Vend dem i mel, der er blandet med salt og peber, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steg karbonaderne gyldne i fedtstoffet.

Smørskiver: Rør blødt smør med sennep og krydderurter. Smag til med de øvrige ingredienser. Form smørret til en pølse, der pakkes ind i folie. Læg den i køleskabet. Ved servering lægges citronskiver på karbonaderne og ovenpå lægges en tyk skive smør. Pynt med lidt krydergrønt og server med tilbehøret.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.