Kategorier

Kartoffelsalat med forårsløg og radiser

Tilbehør, grønstager, salat 4 personer

1000 g nye kogte kartofler
1 bundt forårsløg
1 bundt radiser
20 sorte oliven uden sten
1 lille squash

Dressing:
3½ dl ymer eller a38
2 dl cremefraiche
1 tsk karry
1 tsk salt
2 tsk citronsaft
1 bundt persille, hakket
1 bundt purløg, klippet

Tilbehør:
Grov flütes

Kartoflerne koges, pilles og afkøles. Forårsløg, radiser og oliven skæres i tynde skiver. Squash og kartofler skæres i tern og blandes med de øvrige grønsager. Ingredienserne til dressingen piskes sammen og vendes i salaten.

Tips: Salaten serveres som en frokostsalat eller som tilbehør til f.eks. frikadeller eller kogt hamburgerryg.

Tilberedningstid: 50 min heraf arbejdstid: 30 min

Energi pr. portion: 2680 kj -(640 kcal)

Energifordeling: Protein 14% ~ 22 g kulhydrat 58% – 92 g fedt 28% – 20 g

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>