Kategorier

Thousand islanddressing

150 g mayonnaise
4-5 spsk piskefløde
1 lille glad ufarvet kaviar
1 æg
5 sorte oliven
5 grønne oliven

Fortynd mayonnaisen med fløde og rør kaviaren i. Kog æggene ca. 10 min, skyl i koldt vand, pil det og hak det meget fint, når der er helt koldt.
Befri olivenerne for sten og hak dem fint. Bland æg og oliven i dressingen og stil den koldt og tildækket indtil servering.
Dressingen passer bedst til lidt “solide” salattyper som iceberg og til blandende salater med agurk, tomat, peberfrugt, kinakål, rå grønsager etc.
Den er desuden fortrinligt tilbehør til skaldyr.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>