Kategorier

Karrysovs

(4 personer)

1 løg (ca. 100 g)
2 spsk olie
2 tsk karry
2½ spsk hvedemel
5 dl vand fra kødbollerne
1 squash
salt og peber
 
Tilbehør:
Kødboller
Ris
Spinatsalat

Hak løget fint. Opvarm olien i en gryde, tilsæt karry, og svits løget heri.
Drys melet over, og rør, til det er opsuget. Tilsæt kogevandet lidt ad gangen under konstant piskning.
Riv squashen på den grove side af rivejernet, og kom den i sovsen. Lad sovsen småkoge i 5 min., og smag til med salt og peber. Kom kødbollerne i sovsen og varm dem igennem.
Copyright: Levnedsmiddelstyrelsen

Kilde: Levnedsmiddelstyrelsen: “Let Sovsen, Jensen!”, 1995

Af Madskribenterne Marianne Kastberg og Karen Hare

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>