Kategorier

Kalvetournedos i rejesauce

2 spsk olie
2 spsk dulle
4 kalvetournedos
3 spsk mel
180 ml oksekødsbouillon
1¼ dl piskefløde
60 ml sherry
salt og peber
200 g rejer

Varm olie og dulle på pande og steg kødet 5 min på hver side. Lægges på tallerkener og holdes varme.
Strø mel på pandesaften og rør grundigt og lad det brune 2 min. Vend bouillon, sherry og fløde langsomt i. Rør grundigt og smag derefter til med salt og peber. Lad det småkoge 4 min. tilsæt rejer og småkog 2 min.
Hæld saucen over kødet lige inden servering.

TIP: Brug cider/æblesaft i stedet for sherry.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>