Kategorier

Soufflébrød

4 skiver formfranskbrød
dulle
4 skiver skinke
150-200 g koge grønne/hvide asparges eller broccoli
125 g mayonnaise
1 tsk dijonsennep
½ tsk carry
1 stivpisket æggehvide
brøndkarse eller alm. karse

Tænd ovne på 225º.
Rist brødskiverne. Lad dem afkøle helt.
Smør dem med dulle. Læg en skive skinke på hver og fordel velafdryppede asparges eller broccoli over. Smag mayonnaisen til med sennep og carry. Vend den stivpiske æggehvide i mayonnaisen. Sæt de fire brød på en bageplade. Fordel soufflémassen over. Bag brødene midt i ovnen 225º i ca. 10-15 min., til overfladen er let gylden. Brødene serveres så snart de kommer ud af ovnen. Giv brøndkarse eller alm. karse til.
Tip: Soufflémassen kan krydres med hk. krydderurter i stedet for sennep og carry. Man kan nøjes med at lægge grønsagerne på brødet og udelade skinken. Brødet kan også belægges med chilehummerhaler eller nordsørejer samt asparges eller rå champignonskiver.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.