Kategorier

Carrypanerede schnitzler

4 skinkeschnitzler 1-1½ cm tykke – 150 g stykket
15 g dulle
1 spsk olie
2 dl rasp
2 tsk carry
1 tsk salt
1 æg

4 snittede forårsløg
4 gulerødder i stængler
4 dl fine ærter
1 spsk olie
1 dl hønsebouillon
1 spsk sojasauce
1 spsk frisk reven ingefær
1 spsk lime- eller citronsaft
1 tsk sukker

Bland rasp, carry og salt på en tallerken. Pisk ægget sammen på en anden tallerken. Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle. Vend først schnitzlerne i ægget og derefter i raspen. Brun schnitzlerne i dulle og olie på begge sider. Steg dem derefter for jævn varm ca. 2 min. på hver side.
Svits forårsløg og gulerødder i olie et par min. Tilsæt ærter, bouillon, sojasauce, ingefær, limesaft og sukker. Kog det hele op et par min.
Servér grønsagerne til schnitzlerne.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>