Kategorier

Fromage

4 personer

1 æggeblomme
1 spsk flormelis
5 dl cheasy 0,1 % (frugtjoghurt)
6 blade husblas
1 æggehvide

Pisk æggeblommen godt med flormelis og bland æggemassen i cheasy. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved, og smelt den i en skål i vandbad. Husblas kommes i cheasy under omrøring. Pisk nu æggehviden stiv og vend den i massen. Hæld fromagen i en skål og stil den i køleskabet i 2-3 timer. Server med frisk frugter eller frugtkompot.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>